Preloader

Sweeth Tooth

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui bibendum auctor, nisi elit consequat gravi.
1-677-124-44227 info@your business.com 184 Main Collins Street West V. 8007

FOLLOW US ON INSTAGRAM

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui

–Alles Over Irene–

DE MAN ACHTER IRENE

Adriaan Ribbeling, de nieuwe eigenaar van ‘ijssalon Irene’ is ambachtelijk ijsmaker. In Irene’s keuken bereidt hij dagelijks de lekkerste ‘gezonde zonde’.

SORBETMAKER

Adriaan begon zijn ijscarrière als sorbetmaker. De eerste smaak die hij ontwikkelde was mango/passievrucht/sinaasappel, die hij vernoemde naar zijn nichtje Myrthe.

FIJNPROEVER

Adriaan is een echte fijnproever, dit heeft hij nodig om de samenstelling van zijn receptuur te perfectioneren. Elk seizoen ontwikkelt hij weer nieuwe verrassende smaken.

Het verhaal

achter het ijs

HOE HET ALLEMAAL BEGON

Toen Adriaans nichtje Myrthe vanwege haar ziekte een caloriearm dieet kreeg voorgeschreven, besloot Adriaan ijs te gaan maken waarin veel minder suiker en vet wordt verwerkt. Hij ontwikkelde een nieuw recept waarbij de suikers vervangen worden door een natuurlijke voedingsvezel. Het resultaat was een heerlijk verantwoord ijs, gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. ‘Een gezonde zonde’, waarmee het leven van Myrthe een beetje aangenamer werd. Adriaan vertelt je er graag meer over!

adriaan ribbeling

Ambachtelijk ijsmaker én eigenaar. Adriaans favoriet: aardbei/braam

ivar doornenbal

IJsliefhebber en bedreven salesmanager. Ivars favoriet: chocola

Sylvia de Vaal Buers

Store manager en drijvende kracht. Sylvia’s favoriet: marron glacé